Marykae's Cove - Ring Around The Marykae Gets Your Whole Wash Clean.

Kul att jobba med

Jag praktiserade en gång när jag var liten på en reklambyrå, det var länge sedan. Det var i en byrå i Stockholm och jag var väl typ fjorton år gammal. Så jag var rätt nervös, men det är ändå viktigt att man gör saker som man tycker är lite jobbigt och obekvämt. För man växer av att göra det, det visade sig inte vara det roligaste stället som jag hamnade på med det gör inget. Nu när jag är äldre har jag fått prova på att jobba på ett annat företag som har med reklam att göra nämligen smartermarketing och det är helt annat och mycket roligare.

Varför det är så olika

Det är ju många saker som gör att det är olika och att man trivs olika bra på olika ställen. Mycket har ju med att göra med vilka som jobbar på företaget. Man vill ju hänga med personer som är roliga och snälla och det är dom väldigt bra på på smartermarketing. Det är ett trevligt ställe att hänga på och dom är väldigt snälla. Så det är ju väldigt kul att man känner sig så på arbetsplatsen. Men vad kan man göra om man kanske känner det på ett annat sätt? Man kanske kan göra något mer, något som vi alla tycker om och därför kan man se till att göra något som är hållbart för alla, inte bara för en själv. Ja att trivas handlar inte bara om en själv och hur man själv trivs utan det handlar också om att kunna göra saker för alla andra och samtidigt känna att det går att göra det som krävs. Så varför inte bara se till att njuta mer och få igenom den viljan som man har jämte alla andras med?